Από τα μαυροασπρα βαθη της ελληνικης τηλεορασης των 60s μεχρι τις ταινιες που εκανε από το ’75 και μετα ο Νικος Μαστορακης, εκατονταδες ωρες σπανιου υλικου εκπεμπονται live 24/7. @ Αν η σημερινη τηλεοραση σας ενοχλει με τη μονοτονια της, μεινετε σ’ αυτό το καναλι. @ Βλεποντας το προγραμμα μας, ελπιζουμε ότι θα κατανοησετε ότι η «ροη» δεν μπορει να είναι αψογη, καθως παιζουμε αρχεια που η ψηφειοποιηση τους απαιτουσε να διακοπτονται κάθε τοσο. @ Αν δεν βλεπετε κανονικα, σημαινει οτι η συνδεση σας δεν ειναι αρκετα γρηγορη η οτι δεν εχετε τα καταλληλα προγραμματα.

Πολιτική Απορρήτου


Στο GoldTV αναγνωρίζουμε ότι το απόρρητό σας είναι σημαντικό. Αυτή η πολιτική σας λέει για το πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας στους ιστοχώρους του GoldTV(Ιστοχώροι).
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει γενικά για τον ιστοχώρο του GoldTV.gr και για άλλους σχετικούς ιστοχώρους όπου γίνεται αναφορά σε αυτή την ιστοσελίδα. Μερικοί ιστοχώροι που λειτουργούμε μπορεί να κυβερνώνται από χωριστές πολιτικές απορρήτου.
Οι πρακτικές απορρήτου μας για θυγατρικές επιχειρήσεις, ή επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχουμε και για υπηρεσίες που παρέχουμε είναι παρόμοιες με αυτές που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Με την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου και της Συμφωνίας Συμμετοχής κατά την εγγραφή, συγκατατίθεστε ρητώς με τη συλλογή, την αποθήκευση, τη χρήση και την κοινοποίηση των προσωπικών πληροφοριών σας από μας όπως περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου είναι αποτελεσματική κατά την αποδοχή της από τους νέους χρήστες και είναι αλλιώς αποτελεσματική από την 1η Ιουλιου 2009.

Πληροφορίες που συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε:
Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που δεν προϋποθέτουν ότι είστε συνδεδεμένος με τον Ιστοχώρο ή να παρέχετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε μας. Για να σας παρέχουμε την πλήρη σειρά των υπηρεσιών μας θα πρέπει να εγγραφείτε εάν είστε νέος χρήστης, αλλιώς να συνδεθείτε.

Συλλογή
Μπορείτε να σερφάρετε στους Ιστοχώρους χωρίς να μας αποκαλύψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες για σας. Μόλις μας δώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συγκατατίθεστε με τη μεταφορά και την αποθήκευση εκείνων των πληροφοριών στους κεντρικούς υπολογιστές μας που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορεί να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τις ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες:
* διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά στοιχεία επαφής, και (ανάλογα με την χρησιμοποιούμενη υπηρεσία) μερικές φορές οικονομικές πληροφορίες, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών ή τραπεζικού λογαριασμού

* πληροφορίες συναλλαγών βασισμένες στις δραστηριότητές σας στους Ιστοχώρους (όπως προσφορά, αγορά, πώληση, και το περιεχόμενο που παράγετε ή που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας).

* πληροφορίες αποστολής, τιμολόγησης και άλλες που παρέχετε για να αγοράσετε ή για να στείλετε ένα αντικείμενο˙

* κοινοτικές συζητήσεις, συνομιλίες, διένεξη διαφωνιών, αλληλογραφία μέσω των Ιστοχώρων, και αλληλογραφία που στέλνεται σε μας.

* στοιχεία εισόδου στο σύστημα, στατιστικές όσον αφορά τις ιστοσελίδες, την κυκλοφορία προς και από τον Ιστοχώρο, και στοιχεία διαφημίσεων.

* άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP και των τυπικών πληροφοριών καταγραφής του Παγκόσμιου Ιστού, και συμπληρωματικές πληροφορίες από τρίτους. (Παραδείγματος χάριν, εάν οι πληροφορίες που παρέχετε δεν μπορούν να επαληθευθούν, μπορεί να σας ζητήσουμε να μας στείλετε πρόσθετες πληροφορίες (όπως η άδεια οδήγησης, η δήλωση της πιστωτικής σας κάρτας, ή/και ένας πρόσφατος λογαριασμός ρεύματος ή άλλες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας), ή να απαντήσετε σε πρόσθετες ερωτήσεις ηλεκτρονικά για να μας βοηθήσετε να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες σας).


Μπισκότα(Cookies)
Χρησιμοποιούμε "μπισκότα" (μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο σκληρό σας δίσκο) σε ορισμένες σελίδες του Ιστοχώρου για να βοηθηθούμε στην ανάλυση της ροής στον Ιστοχώρο μας, για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας, για να μετρήσουμε την διαφημιστική αποτελεσματικότητα, και για να προωθήσουμε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια.

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα μπισκότα είναι ότι:
* Προσφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι μόνο διαθέσιμα μέσω της χρήσης των μπισκότων.

* Χρησιμοποιούμε τα μπισκότα για να βοηθήσουμε την αναγνώρισή σας και για να σας διατηρήσουμε συνδεδεμένους με το σύστημά μας.

* Τα περισσότερα μπισκότα είναι "μπισκότα συνόδου", που σημαίνει ότι διαγράφονται αυτόματα από το σκληρό σας δίσκο στο τέλος μιας συνόδου.

* Είστε πάντα ελεύθεροι να αρνηθείτε τα μπισκότα μας εάν ο περιηγητής ιστού σας το επιτρέπει, αν και έτσι μπορεί να παρεμποδίσετε τη χρήση ορισμένων περιοχών του Ιστοχώρου.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μπισκότα από τρίτους σε ορισμένες σελίδες των περιοχών που δεν ελέγχουμε. (Παραδείγματος χάριν, εάν βλέπετε μια ιστοσελίδα που δημιουργείται από έναν άλλο χρήστη, μπορεί να υπάρξει ένα "μπισκότο" που τοποθετείται από εκείνη την ιστοσελίδα).

Για να κατορθώσουμε να μειώσουμε το φορτίο στους κεντρικούς υπολογιστές μας, έχουμε εγκαταστήσει την υπηρεσία Google Analytics, μια υπηρεσία της Google Inc. Αυτή η υπηρεσία καταγράφει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κίνηση και τις αποθηκεύει στον κεντρικό εξυπηρετητή της Google Analytics. Το GoldTV έχει απόλυτη πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγει η Google Analytics όπως αυτά παρουσιάζονται στον ιστοχώρο της. Δεν έχει όμως πρόσβαση στα ανεπεξέργαστα δεδομένα όπως αυτά λαμβάνονται από την Google Analytics, έτσι δεν είναι εφικτή η καταγραφή από μας των παραμέτρων που καταγράφονται. Δεν έχουμε λοιπόν καμία ευθύνη για την διασφάλιση των δεδομένων της κυκλοφορίας σας στον ιστοχώρο που αποθηκεύονται στους εξυπηρετητές της Google Analytics.

Χρήση
Ο αρχικός σκοπός μας στη συλλογή προσωπικών πληροφοριών είναι να παράσχουμε σε σας μια ασφαλή, ομαλή, αποδοτική, και προσαρμοσμένη εμπειρία. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για:
* να παρέχουμε την υποστήριξη υπηρεσιών και πελατών που ζητάτε.

* να επιλύσουμε διαφωνίες, να συλλέξουμε αμοιβές, και να ανιχνεύσουμε λάθη και προβλήματα.

* να αποτρέψουμε τις ενδεχομένως απαγορευμένες ή παράνομες δραστηριότητες, και να επιβάλουμε τη Συμφωνία Συμμετοχής μας.

* να προσαρμόσουμε, να μετρήσουμε, και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και το περιεχόμενο και τη σχεδίαση του Ιστοχώρου.


Μάρκετινγκ, Διαφήμηση
Δεν πωλούμε ή δεν νοικιάζουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους για λόγους μάρκετινγκ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορεί να συνδυάσουμε τις πληροφορίες σας με τις πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες επιχειρήσεις (όπως δημογραφικά στοιχεία) για να βελτιώσουμε και να προσωποποιήσουμε τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες τύπου μάρκετινγκ από μας, δείξτε απλά την προτίμησή σας μόλις εισέλθετε στο GoldTV, ή ακολουθώντας τις οδηγίες σε ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα τέτοιου τύπου.

Η Κοινοποίηση των Πληροφοριών Σας Από Μας
Μπορεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες για να ανταποκριθούμε σε νομικές απαιτήσεις, να επιβάλουμε τις πολιτικές μας, να αποκριθούμε στις αξιώσεις ότι μια δημοσίευση ή άλλο περιεχόμενο παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων μελών, ή να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία, ή την ασφάλεια του καθένα.
Μπορεί επίσης να μοιραστούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας με:
* μέλη της εταιρικής οικογένειάς μας για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση και για να αποτρέψουμε τις ενδεχομένως παράνομες πράξεις και για να μην παρέχουμε αλληλοκαλυπτόμενες υπηρεσίες.
* φορείς παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο της σύμβασης που μπορεί να έχουν για να μας βοηθήσουν με τις επιχειρησιακές διαδικασίες μας (όπως έρευνες απάτης, προγράμματα συλλογής προσφορών) .
* άλλους τρίτους στους οποίους μας ζητάτε ρητά να στείλουμε τις πληροφορίες σας.
* μέλη επιβολής του νόμου ή άλλους ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, σε απάντηση σε ένα επικυρωμένο αίτημα σχετικά με μια έρευνα για διαπραχθέντα εγκλήματα ή μια υποτιθέμενη παράνομη δραστηριότητα (Σε τέτοια γεγονότα θα αποκαλύψουμε το όνομα, την πόλη, το κράτος, τον αριθμό τηλεφώνου, την ηλεκτρονική διεύθυνση, το ιστορικό του Ψευδώνυμου, τις καταγγελίες απάτης, και το ιστορικό προσφορών και δημοσιεύσεων) και
* άλλες επιχειρησιακές οντότητες, εάν προγραμματίζαμε να συγχωνεύσουμε με αυτές ή να αποκτηθούμε από αυτές. (Εάν εμφανιστεί ένας τέτοιος συνδυασμός, θα απαιτήσουμε η νέα συνδυασμένη οντότητα να ακολουθήσει αυτήν την πολιτική απορρήτου όσον αφορά τις προσωπικές σας πληροφορίες. Εάν οι προσωπικές πληροφορίες σας θα χρησιμοποιηθούν αντίθετα προς αυτήν την πολιτική, θα λάβετε ειδοποίηση προγενέστερα).
Χωρίς τον περιορισμό των ανωτέρω, σε μια προσπάθεια να γίνει τηρηθει το απόρρητό σας και η δυνατότητά μας να κρατήσουμε την κοινότητα απαλλαγμένη από κακούς δράστες, δεν θα αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε μέλη επιβολής του νόμου, άλλους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, ή άλλους τρίτους χωρίς μια ρητή κλήση, μια δικαστική απόφαση ή μια ουσιαστικά παρόμοια νομική διαδικασία, εκτός από όταν πιστεύουμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη για να αποτραπεί μια επικείμενη φυσική ζημιά ή οικονομικές απώλειες ή για να εκτεθεί πιθανή παράνομη δραστηριότητα.

Δραστηριότητα που Σχετίζεται Με Ψευδώνυμα
Το Ψευδώνυμό σας επιδεικνύεται σε όλο το GoldTV και είναι επομένως διαθέσιμο στο κοινό. Οι όλες δραστηριότητές σας στον Ιστοχώρο θα είναι ανιχνεύσιμες στο Ψευδώνυμό σας. Αλλοι άνθρωποι μπορούν να δουν τις προσφορές σας, στοιχεία για το τί έχετε αγοράσει στο παρελθόν, στοιχεία πωλήσεων, ανατροφοδότηση, εκτιμήσεις και σχετικά σχόλια, και τα λοιπά. Ειδοποιήσεις στέλνονται σε άλλα μέλη της κοινότητας σχετικά με ύποπτες δραστηριότητες και παραβιάσεις της πολιτικής στον Ιστοχώρο και αναφέρονται στο Ψευδώνυμο και σε συγκεκριμένα αντικείμενα. Επομένως, εάν συνδέσετε το όνομά σας με το Ψευδώνυμό σας, οι άνθρωποι στους οποίους έχετε αποκαλύψει το όνομά σας θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τις προσωπικές σας δραστηριότητες στο GoldTV.

Χρησιμοποιώντας Πληροφορίες από το GoldTV
Οι ιστοχώροι μας σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις προσωπικές και τις οικονομικές πληροφορίες σας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συναλλαγές. Σας ενθαρρύνουμε να σεβαστείτε τη μυστικότητα και το απόρρητο των άλλων χρηστών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το απόρρητο ή την ασφάλεια των πληροφοριών σας και επομένως σας ενθαρρύνουμε να αξιολογήσετε τις πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας του εμπορικού εταίρου σας πρίν εισέλθετε σε μια συναλλαγή και πριν επιλέξετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας. Για να βοηθήσουμε να προστατευτεί το απόρρητό σας, επιτρέπουμε μόνο περιορισμένη πρόσβαση στα στοιχεία επαφής άλλων χρηστών, στις πληροφορίες αποστολής και τα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να διευκολυνθούν οι συναλλαγές σας. Όταν οι χρήστες συμμετέχουν σε μια συναλλαγή, μπορούν να έχουν πρόσβαση ο ένας στου άλλου το όνομα, το Ψευδώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και άλλα στοιχεία επαφής και αποστολής. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να δώσετε στους άλλους χρήστες τη δυνατότητα να αφαιρεθούν από τη βάση δεδομένων σας και μια ευκαιρία να αναθεωρήσουν ποιες πληροφορίες έχετε συλλέξει για αυτούς.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες των χρηστών μόνο για:
* συναλλαγές σχετικές με το το GoldTV που δεν είναι εκούσια εμπορικά μηνύματα.
* τη χρησιμοποίηση υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του GoldTV (π.χ. καταγγελίες μεταβιβάσεων, ασφάλεια, παράπονα αποστολής και απάτης), ή
* άλλους σκοπούς που ένας χρήστης επιλέγει ρητώς.
Καθόλου spam, spyware ή παραπλάνηση
Εμείς και οι χρήστες μας δεν ανεχόμαστε το spam. Δεν έχετε την άδεια να προσθέσετε άλλους GoldTV χρήστες, ακόμα και έναν χρήστη που έχει αγοράσει ένα αντικείμενο από σας, στον κατάλογο του ταχυδρομείου σας (ηλεκτρονικό ή φυσικό ταχυδρομείο) χωρίς τη σαφή συγκατάθεσή τους. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επικοινωνίας μας για αποστολή spam ή οτιδήποτε που το περιεχόμενο του θα παραβίαζε τη Συμφωνία Συμμετοχής μας. Δεν νοικιάζουμε ή δεν πωλούμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συναντάμε στο αρχείο μας.

Προστασία Λογαριασμού
Ο κωδικός πρόσβασής σας είναι το κλειδί στον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιήστε μοναδικούς αριθμούς, γράμματα, και ειδικούς χαρακτήρες και μην αποκαλύψετε τον GoldTV κωδικό πρόσβασης σας στον καθένα. Εάν μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας ή τις προσωπικές σας πληροφορίες με άλλους, θυμηθείτε ότι είστε αρμόδιοι για όλες τις ενέργειες που γίνονται στο όνομα του λογαριασμού σας. Εάν χάσετε τον έλεγχο του κωδικού πρόσβασής σας, μπορεί να χάσετε τον ουσιαστικό έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών και μπορεί να υπόκεισθε σε δεσμευτικές νομικά ενέργειες που λαμβάνονται εξ ονόματός σας. Επομένως, εάν ο κωδικός πρόσβασής σας έχει συμβιβαστεί για οποιοδήποτε λόγο, πρέπει αμέσως να το δηλώσετε στο GoldTV και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αποκτώντας Πρόσβαση, Αναθεωρώντας και Αλλάζοντας τις Προσωπικές σας Πληροφορίες
Μπορείτε να δείτε, να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε το μεγαλύτερo μέρος των προσωπικών σας πληροφοριών με την σύνδεσή στον Ιστοχώρο. Γενικά, δεν θα τροποποιήσουμε εμείς τις προσωπικές σας πληροφορίες επειδή είναι πολύ δύσκολο να ελέχθει η ταυτότητά σας από απόσταση. Πρέπει άμεσα να ενημερώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες εάν αλλάξουν ή γίνουν ανακριβείς. Μόλις κάνετε μια δημόσια υποβολή, μπορεί να μην είστε σε θέση να την αλλάξετε ή να την αφαιρέσετε. Κατόπιν αιτήματός σας, θα κλείσουμε τον λογαριασμό σας και θα αφαιρέσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από δημόσια προβολή το ανθρωπίνως ταχύτερο δυνατό, βασισμένοι στη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και σύμφωνα με τον εφαρμόσιμο νόμο. Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες από κλειστούς λογαριασμούς προκειμένου να συμμορφωθούμε με το νόμο, να αποτραπεί η απάτη, να συλλεχθούν οποιεσδήποτε αμοιβές που οφείλονται, να επιλυθούν διαφωνίες, να ανιχνευθούν λάθη και προβλήματα, να βοηθήσουμε σε οποιεσδήποτε έρευνες και να ληφθούν άλλα μέτρα που επιτρέπονται ειδάλλως από το νόμο.

Ασφάλεια
Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στους κεντρικούς υπολογιστές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταχειριζόμαστε τα στοιχεία ως απόκτημα που πρέπει να προστατευθεί και χρησιμοποιούμε εργαλεία (κρυπτογράφηση, κωδικοί πρόσβασης, φυσική ασφάλεια, κλπ.) για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από αναρμόδια πρόσβαση και κοινοποίηση. Εντούτοις, όπως πιθανώς γνωρίζετε, τρίτοι μπορεί παράνομα να παρεμποδίσουν ή να έχουν πρόσβαση στις μεταδόσεις ή τις ιδιωτικές σας επικοινωνίες, και άλλοι χρήστες μπορούν να κάνουν κατάχρηση ή κακή χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών που συλλέγουν από τον Ιστοχώρο. Επομένως, αν και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας, δεν υποσχόμαστε, και δεν πρέπει να αναμένετε, ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες ή οι ιδιωτικές σας επικοινωνίες θα παραμείνουν για πάντα ιδιωτικές.

Τρίτοι
Εκτός από όπως αλλιώς ρητά περιλαμβάνεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, το παρόν έγγραφο εξετάζει μόνο τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών που συλλέγουμε από σας. Εάν αποκαλύψετε τις πληροφορίες σας σε άλλους, είτε είναι πλειοδότες, αγοραστές, ή πωλητές στον Ιστοχώρο μας ή άλλες περιοχές σε όλο το Διαδίκτυο, διαφορετικοί κανόνες μπορεί να ισχύσουν για τη χρήση ή την κοινοποίησή από αυτούς των πληροφοριών που τους αποκαλύπτετε. Δεδομένου ότι το GoldTV δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου τρίτων, υπόκεισθε στις πολιτικές απορρήτου εκείνων των τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε ερωτήσεις προτού να αποκαλύψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους.

Γενικά
Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να αλλάξει κατά διαστήματα. Δεν θα μειώσουμε τα δικαιώματά σας υπό αυτήν την Πολιτική χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Θα τοποθετήσουμε οποιεσδήποτε αλλαγές στην Πολιτική σε αυτήν την σελίδα και, εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα παράσχουμε μια πιό προεξέχουσα ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης ανακοίνωσης στην επιφάνεια εργασίας του λογαριασμού σας ή ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κάθε έκδοση αυτής της Πολιτικής θα προσδιοριστεί στην κορυφή της σελίδας κατά την ημερομηνία αποτελεσματικής εφαρμογής της, και θα κρατήσουμε επίσης προγενέστερες εκδόσεις αυτής της Πολιτικής Απορρήτου σε ένα αρχείο για την αναθεώρηση από σας.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για αυτήν την Πολιτική, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος/η να έρθετε σε επαφή με μας μέσω του ιστοχώρου μας ή να μας γράψετε στη διεύθυνση info@goldtv.gr
αρχική | Διαφημιστείτε | Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

© Copyright 2010 Omega Entertainment SA. All rights reserved. Aπαγορευεται αυστηρα η αντιγραφη,
αναπαραγωγη και κάθε ειδους εκμεταλλευση περιεχομενου και κειμενων χωρις την εγγραφη αδεια του ιδιοκτητη.
Ηosted by TOPHOST.GR